RBN Natuursteenwerken

 

Al van jongs af aan heb ik een passie voor tegelwerken en dan met name voor natuursteenwerken. In mei 2010 kreeg ik de kans om eigen ondernemer te worden, deze kans heb ik dan ook gegrepen.

RBN Natuursteenwerken is gevestigd in Asten en is gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van dorpels, vensterbanken, trappen, maatwerk en wanden/vloeren van alle soorten natuursteen. Dit alles met service en topkwaliteit als uitgangspunt.  Of u nu opzoek bent naar tegels of natuursteen dat exclusief, authentiek, Bourgondisch is of toch liever voor iets eenvoudigs kiest, zal ik u adviseren over de diverse mogelijkheden. Ik denk graag met u mee en zal daarom het advies geven wat het beste bij u en uw huis past. 

Ik ben voornamelijk werkzaam in de regio Eindhoven, Weert, Venlo en Helmond. Eventuele grotere/langere afstanden zijn geen probleem.

 

RBN Natuursteenwerken
Steengoede service en topkwaliteit!

Klant aan het woord


“Ruud van RBN Natuursteenwerken heeft bij ons nieuwe huis alle tegelwerk gemaakt, en dat is ons zéér goed bevallen. Hij heeft vakwerk afgeleverd voor een prima prijs, en het fijne is dat hij meedenkt, en ook de afspraken die hij maakt , nakomt. Wij zijn héél tevreden over zijn werk!”

Fam. Damen-Berkers - Liessel